Malatya'da Kar Nedeniyle Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Malatya'da Kar Nedeniyle Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildiğini Açıkladı.

Gündem Yayın: 26 Şubat 2026 - Perşembe - Güncelleme: 26.02.2026 12:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
71 okunma
Google News

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, kent genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildiğini açıkladı. Kırsal ilçeler başta olmak üzere merkez ilçelerde de 1 gün süreyle okullar tatil edildi.

 

 İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Sosyal Medya Hesabından Tatil Edilen İlçeleri Açıkladı

 

Doğanşehir ilçesinde tüm öğrenciler 1 gün süreyle eğitime ara verecek. Pütürge, Arapgir, Hekimhan ve Yeşilyurt ilçelerinde ise yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler 26 Şubat Perşembe günü okula gitmeyecek. Battalgazi ilçesinde ise Pelitli, Tanışık, Tokluca, Yaygın Sekiler, Uluköy ve Beydağı-Beypınarı mahallelerinde ikamet eden öğrenciler, taşımalı eğitim kapsamında olmaları durumunda tatil kapsamında sayılacak.


Malatya'da Kar Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara: İlçe İlçe Tatil Listesi

“Değerli ebeveyn ve öğrencilerimiz; ilimizde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Doğanşehir ilçemizde tüm öğrenciler için 1 gün tatil uygulanmıştır. Pütürge, Arapgir, Hekimhan ve Yeşilyurt ilçelerimizde yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler; Battalgazi ilçemizde ise Pelitli, Tanışık, Tokluca, Yaygın Sekiler, Uluköy ve Beydağı-Beypınarı mahallelerinde ikamet eden taşımalı eğitim öğrencileri 26/02/2026 tarihinde ilçe kaymakamlıklarımızca alınan karar gereği eğitime 1 gün süre ile ara vereceklerdir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.