Tevfik Temelli'de 677 Konut ve 98 Dükkanda Sona Gelindi

Zaviye Mahallesi 1. Etap projeleri, artık tamamlandı. 9, 10, 11, 12, 13, 14 ve 33. bölgelerde inşa edilen 677 konut, 98 dükkan ve 1 fırın ile birlikte altyapı ve çevre düzenlemeleri de sona erdi.

Yayın: 25 Şubat 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 25.02.2026 16:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
55 okunma
Google News

Vali Yavuz, Zaviye Mahallesindeki Konut Ve İş Yerlerinde Son Durumu Paylaştı

Zaviye Mahallesi’nde anahtarlar teslim edildi, 677 konut ve 98 dükkanla huzurlu yaşam başlıyor.

 

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edilen Zaviye Mahallesi 1. Etap projeleri, artık tamamlandı. 9, 10, 11, 12, 13, 14 ve 33. bölgelerde inşa edilen 677 konut, 98 dükkan ve 1 fırın ile birlikte altyapı ve çevre düzenlemeleri de sona erdi.

 

Malatya Valisi Seddar Yavuz, tamamlanan her bir projenin yuva mutluluğu ve huzurun teminatı olduğunu vurgulayarak, vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.