Malatya'nın 3 İlçesinde 31 Mayıs Günü Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Malatya'nın Akçadağ, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Toplam 26 Mahallede 31 Mayıs Pazar Günü Saat 09.00 - 17.00 Arası Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 30.05.2026 00:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Google News

Malatya'nın 3 İlçesinde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Malatya'nın Akçadağ, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde  31 Mayıs Pazar Günü Saat 09.00 - 17.00 Arası Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

 

Malatya genelinde enerji altyapısını güçlendirmek ve elektrik şebekelerini daha modern bir yapıya kavuşturmak amacıyla çok büyük bir planlı kesinti programı devreye alınıyor.

 

 31 Mayıs Pazar Günü Akçadağ, Battalgazi ve Yeşilyur'ta Saat 09.00 - 17.00 Arası Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Planlı kesintiler, arıza halleri dışında elektrik dağıtım şebekemizde önceden yapılması planlanan yatırım, bakım – onarım ve yeni abonelik bağlantıları aşamalarında enerjinin kesilmesi gereken durumlarda önceden kamuoyunun bilgilendirilmesinin önem arz ettiği kesintilerdir. Planlı kesintiler, müşterilerimize daha sağlıklı ve kesintisiz enerji temini için elektrik şebekemizin iyileştirilmesi ve yenilenmesi amacıyla yapılmaktadır.

 

Planlı Kesinti Sırasında,

1. Elektrikli cihazlar devreden çıkarılmalıdır.
2. Planlı elektrik kesintileri sebebiyle yapılacak çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitimi sonrası hemen enerji verileceğinden dikkat edilmelidir.
3. Jeneratör kullanan müşterilerimizin kesinti sırasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerekmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.