Malatya’da Şantiyede Düşen Engin Tuncay (17) Hayatını Kaybetti

Yeşilyurt Yakınca Mahallesi’nde bir şantiye alanında yüksekten düşerek ağır yaralanan Engin Tuncay (17) yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yaşam Yayın: 18 Nisan 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 18.04.2026 22:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
32 okunma
Google News

Malatya’da Şantiyede Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir şantiye alanında yüksekten düşerek ağır yaralanan 17 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde bir şantiye alanında meydana gelen iş kazası ölümle sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre saat 10.00 sıralarında yaşanan olayda, şantiye sahasında çalışan Engin Tuncay (17) henüz bilinmeyen bir nedenle yüksekten düştü. Ağır yaralanan genç için bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

 

İlk müdahalesinin ardından Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesine kaldırılan işçi burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Talihsiz işçinin cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.