Alış Satış

Euro 2,327 2,3142
Dolar1,8324 1,8223
Sterlin 2,8965 2,8794
20 Mayıs 2012, Pazar
 
 
  Ana Sayfa        Güncel
Belediye'den Kar Çalışması
Malatya Merkez olmak üzere Konak ve TOKİ gibi önemli yollarda belediye ekipleri yoğun çalışmalarını devam ettiriyor.
03 Subat 2012, Salı  21:21 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kar yağışı ile birlikte öncelikle Konak ve TOKİ bölgesinin yanı sıra başta ana cadde ve sokaklar olmak üzere şehir genelinde başlanan tuzlama ve kar temizleme çalışmaları devam ediyor.


 
Malatya Belediyesi karla mücadele ekipleri, 7 Şubat Salı günü sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı ile birlikte tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına başladı.

Kar yağışı başladığı andan itibaren öncelikle diğer bölgelere göre sorun yaşanan Konak ve TOKİ bölgesinde tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına ağırlık verildi.

Aynı zamanda ana cadde ve sokaklarda sürdürülen kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmaları sonucunda şehir merkezinde herhangi kapalı bir yol bulunmadığı bildirildi.

Karla mücadele çalışmaları, 30 kaldırım temizleme, 20 cadde ve sokak temizleme ekibi ile sürdürülüyor.

Söz konusu çalışmalar kapsamında toplam 375 personel görev alıyor. Karla mücadele çalışmaları sırasında 9 adet bıçaklı kepçe, 8 adet kepçe, 4 adet greyder, 2 adet bob kate (Küçük kar kürüme aracı), 7 adet tuzlama aracı ve 3 adet kamyon kullanılıyor.



Bu haber 1282 kez okunmuştur.
Malatya'da İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nın açılışı yapıldı.
Bakan Ergün: Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibini tebrik etti
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Üye Girişi
Röportaj
Sisteme Henüz Özel Röportaj Eklenmedi...
Yazarlar


Ankara'da Malatya Günlerinde Emeği Geçenlere Teşekkür

24 Nisan 2012
Video
Malatyam Tv
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS